Порекло становништва > Порекло познатих

Порекло Грега Поповића

<< < (2/3) > >>

Број 1:

--- Цитат: Милош  Јул 26, 2021, 10:41:59 пре подне ---На овом сајту се као име Грегове мајке наводи Катарина. Ту се каже да је из Хрватске...

https://www.thefamouspeople.com/profiles/gregg-popovich-12480.php

--- Крај цитата ---

Није тачан тај податак. Нашао сам још неколико докумената који несумњиво потврђују да су му оба родитеља српског порекла.

Број 1:
Ево чланка на порталу о Греговом пореклу: https://www.poreklo.rs/2021/07/29/ekskluzivno-otkrice-porekla-greg-popovic-saplemenik-novaka-djokovica/

Ojler:

--- Цитат: Број 1  Јул 29, 2021, 09:28:10 пре подне ---Ево чланка на порталу о Греговом пореклу: https://www.poreklo.rs/2021/07/29/ekskluzivno-otkrice-porekla-greg-popovic-saplemenik-novaka-djokovica/

--- Крај цитата ---

Да ли се може пронаћи податак када су се венчали Рејмонд и Дороти? То би био начин да се дефинитивно потврди да је Дороти заиста Грегова мајка. Овако се не може сасвим искључити могућност да се Рејмонд више пута женио - први пут неком Хрватицом Катарином а други пут са Дороти Машуловић.

Број 1:

--- Цитат: Ojler  Јул 29, 2021, 10:16:11 пре подне ---Да ли се може пронаћи податак када су се венчали Рејмонд и Дороти? То би био начин да се дефинитивно потврди да је Дороти заиста Грегова мајка. Овако се не може сасвим искључити могућност да се Рејмонд више пута женио - први пут неком Хрватицом Катарином а други пут са Дороти Машуловић.

--- Крај цитата ---
Нисам пронашао кад су се венчали, али у стаблима његових сродника које сам прегледао јасно стоји да је Грега и Деби добио у браку са Дороти тј. Даром. Нигде ни на једном стаблу, где се јавља Рејмонд, нема никаве Катарине. Као што сам закључио у тексту, прича о хрватском пореклу његове мајке вероватно долази отуда што је Дарина баба била Хрватица, а мајка јој одрасла са поочимом Хрватом.

Ojler:

--- Цитат: Број 1  Јул 29, 2021, 10:37:09 пре подне ---Нисам пронашао кад су се венчали, али у стаблима његових сродника које сам прегледао јасно стоји да је Грега и Деби добио у браку са Дороти тј. Даром. Нигде ни на једном стаблу, где се јавља Рејмонд, нема никаве Катарине. Као што сам закључио у тексту, прича о хрватском пореклу његове мајке вероватно долази отуда што је Дарина баба била Хрватица, а мајка јој одрасла са поочимом Хрватом.

--- Крај цитата ---

Да, пошто тако стоји на стаблу, онда је то то.

Навигација

[0] Индекс порука

[#] Следећа страна

[*] Претходна страна

Иди на пуну верзију