Шта треба да значи ово Срби под наводницима?
Значи онај ко мисли да Срби имају јужнију аутосомалну и да имају више те струје с југа, аутоматски није Србин. Ево, ја мислим да Бошњаци и Хрвати имају више словенске компонетне у односу Србе у глобалу и шта ћемо сад. Је л ја нисам Србин по твојим критеријумима?
Оваквим наводима доказујеш заправо да је твој мотив за све ово само тај комплекс који су Хрвати успели да набију нашим људима. Да су они тобоже "севернији", мош' мислити.
Ово пишем зато што добро знам твој став по неким питањима и на основу неких ранијих излагања (што овде, што на крстарици) Евидентно је да форсираш само словенску компоненту, негирајући готово староседелачку днк код нас (и када је у питању Y-днк показујеш да имаш проблем).
Уз дужно потовање за овај рад, мислим да ниси права особа за то. Неко на основу чијег рада треба мењати просеке и сл. Треба то да ради неко много објективнији и хладније главе. Неко ко није толико баш оптерећен. Као што код њих има черипикинга, тако и у твом случају сигурно има, па у том смислу не верујем ни једнима ни другима превише.
Када приметим да у твојим ставовима нема тих фрустрација и да је циљ заиста истраживање неке опште слике становништва западног Балкана, свом силом ћу подржати твој рад.
Мада то не треба да утиче на тебе, наравно. Сам одлучујеш како ћеш да гледаш на ствари. Али, увек ћу реаговати на овакве изјаве ("Срби", замисли..).
Prijatelju ti izgleda imaš nešto lično protiv mene ili ne čitaš šta ja pišem? A, možda namerno želiš da me diskredituješ.
Ovo što radiš je smešno i tuzno i isto vreme, i uvek samo ti se nalaziš da mi soliš pamet. Baš me čudi zašto.
Konstanto izvrćeš moje reči i konstantno me napadaš.
Srbi pod navodnicima su jer ih ne poznajem lično i kada im se čovek obrati na srpskom oni ne odgovaraju, nikad ih nisam video da govore srpski već samo engleski.
Niko, apsolutno niko ne spori da Bošnjaci iz Bosne imaju više ,,slovenske" genetike, ti si promašio temu prijatelju( to bi možda trebalo pod navodnike).
Već je problem da takvi ljudi neće da prihvate proverenog Srbina koji ima nešto severniju genetiku, već i pored dokaza tvrde da je verovatno mešan sa rusinima, bosnjacima itd..
Pa , evo obzirom da konstantno provociraš i omalovažavaš vrlo perfidno, otiđi ti pa to reci lično tom čoveku i ubedi fa kako on eto ne može da bude Srbin, makar ne čist( odvratan termin, ali da bi me razumeo). Objasni ti to i Jovici da ni on nema pojma jer zna Vulićevićevo poreklo, koje na kraju potvrdio meni lično i sam Vulićević. Nek ljudi sami procene ko je ovde kompleksaš.
Ja svo vreme objašnjavam da se za svakog Srbina koji malo odudara od proseka traži maltene bris i urino kultura, što smatram nenormalnim, ali ti si se opet nasao nečim uvređen.
Fascinantno.