Кумбор 2002...успаванка свако вече у спаваони уз Шака Полументу, црногрорски класићи , којих је било 80% у нашем воду су били ди џејеви, већина

(док нисмо били пресељени у велики шатор, пошто нам се зграда батаљона обнављала...е, у том шатору, касетофон поред мог кревета, и нађем станицу са класичном музиком, неки Моцартов концерт је био...најави се инспекција, и нико од нас педесетак не сме да устане...јави се класић, "међед" Глобаревић, и вели "музичар, ајде мијењај то!"...ја му кажем "нећу, слушај како лепа музика

"...Он каже "ако ти дођем свашта ће да буде!"...ја му кажем док иде Моцартов концерт, знајући да не сме да устане, а грмаљ је, најјачи међу нама : "немој да ти дођем да те поломим!" ...почну да се смеју сви и крене "Глобо" да "пишти"

...у том моменту долази дежурни официр, сав у чуђењу што иде класична музика , ми мирни...Оде официр, ништа му није јасно, Моцарт, ни мушица се не чује...Кад је официр отишао , пустио сам само за "Глоба", за сећање дуго, да не "пишти више", а и добро је за здравље

...само за Глоба

:
SAKO POLUMENTA - DISEM ZA TEBE (AUDIO 2002)
https://www.youtube.com/v/H5ex8ebFa7o